Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.04.2009 16:35 - Терапия с цветове: как да изберем най-подходящия за дома си?
Автор: aristo Категория: Бизнес   
Прочетен: 11232 Коментари: 3 Гласове:
0



Терапията с цветове привлече особено внимание през последните години. Всеки цвят притежава свои собствени качества, които въздействат на настроението и емоциите Ви. В тази връзка, особено важно е да прецените в кои тонове ще е най-подходящо да аранжирате дома си.

image

Независимо от това дали искате да го изпълните с повече енергия или искате да медитирате в спокойна атмосфера, трябва да знаете няколко основни правила за правилното подхождане към цветовата гама. Съветите са от domino.com, а добрите пожелания от нас.
Червено

Ако търсите повече вълнение и силни усещания, за Вас е червения цвят. Той Ви прави по-жизнени, по-открити, придава кураж и самоувереност. Подходящ е за трапезария или друга стая, където се събират повече хора.

image

Розово
Розовото има опияняващ ефект. Създава романтична атмосфера и е подходящ цвят за банята.

image

Оранжево
Кой не иска да се наслаждава на живота в пълната му сила? Оранжевото вдъхва щастие, желание за социални контакти и освен това, дава енергия.

image

Жълто
Жълтото се асоциира със съзнанието, мъдростта и яснотата. Интересното е, че изостря апетита, така че е подходящ избор за кухнята или всекидневната.

image

Зелено
Зеленото е цвета на баланса, съзерцанието и вътрешния мир. Дори и отделни, малки елементи в зелено, биха могли да върнат душевното Ви равновесие. Подходящ е за спалнята.

image

Синьо
Този цвят успокоява, връща доброто здраве и психическа стабилност. Направете спалнята си истински рай на спокойствието като я аранжирате в синьо.

image

Индиго
Този цвят се свързва с интуицията и въображението. Той стимулира сънищата и отново е подходящ за спални помещения. Бъдете смели и креативни и боядисайте стените в цвят индиго.

image

Пурпурно
Пурпурното е цвета на креативността и вдъхновението. Говори за артистизъм, а бледолилавото действа успокояващо. Не забравяйте, обаче, че този тип терапия не е наука, за това подберете цветове, които наистина харесвате.

 

image

статия от www.sgrada.com




Гласувай:
0



1. malkovich7 - nqkoi ne si gybi vremeto s prazni prikazki
23.04.2009 16:41
stiga s tozi biznes rabotoholici.tova e sait za seriozni filosofi
цитирай
2. анонимен - Аз пък съм доволна, че към текста има ...
12.06.2009 14:09
Аз пък съм доволна, че към текста има и картинки. В момента правя ремонт и се чудя какъв цвят да избера за спалнята си. Благодаря на този, който е написал статията:-):-):-)
цитирай
3. анонимен - Brobdingnagian mail
15.07.2011 12:23
Today, I went to the beachfront with my children. I found a sea shell and gave it to my 4 year old daughter and said "You can hear the ocean if you put this to your ear." She put the shell to her ear and screamed. There was a hermit crab inside and it pinched her ear. She never wants to go back! LoL I know this is completely off topic but I had to tell someone!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: aristo
Категория: Бизнес
Прочетен: 979587
Постинги: 12
Коментари: 284
Гласове: 56
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол